Consultancy

meIn 2008 ben ik in het diepe gedoken als freelance webdeveloper, consultant en 3D animator. Vanaf deze tijd merk ik dat er groeiende behoefte is aan professioneel onpartijdig advies tussen opdrachtgevers en uitvoerders van IT-projecten. Als onpartijdige consultant kan ik snel problemen signaleren en meedenken in oplossingen, kritische vragen stellen aan beide partijen,  de mogelijkheden op een rijtje zetten en zo elk project op waarde schatten. Vanzelfsprekend hoort dit in een vroeg stadium al te gebeuren.  Realisme in haalbaarheid is de sleutel tot een succesvol IT-project.

Over mij

Ik ben Dennes Spek(1973).  Vanaf mijn opleiding technische natuurkunde (’94-’97) heb ik mij bezig gehouden met  IT Projecten en Webdevelopment. Het begon allemaal bij One.Tel met het uitrollen van een intelligente inbelcomputer(IVR), waardoor klanten automatisch goedkoper konden gaan bellen via een alternatieve provider.  Dit IT project  heeft in Nederland een ware telefonieprijzen-oorlog ontketend en heeft ervoor gezorgd dat vanaf dat moment de consument eindelijk voor schappelijke prijzen binnen en buiten Nederland kon bellen. Vervolgens heb ik intranet geintroduceerd in het callcenter van Onetel, wat de operationele efficientie velen malen heeft verhoogd. Ook de inbelcomputer heb ik verder interactief gemaakt.  Informatievoorziening naar de klant werd hierdoor gestroomlijnd, problemen werden meteen gespot en opgelost. Financiele administratie werd overzichtelijk en ga zo maar door. De volgende jaren is onder mijn leiding het intranet volwassen geworden en geworteld in het bedrijf en fungeerde als een goed CRM in combinatie met de klantgerichte inbelcomputer. In 2004 ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan voor Scarlet Telecom: De technische uitvoering en  van het triple-play pakket :Scarlet One. Bellen, Internetten en Televisie. Niet veel later volgde ook Mobiele telefonie. B2B interfaces, Opleverprocessen; alles wat nodig was, is onder mijn leiding  in korte termijn gerealiseerd.

Daarnaast  heb ik de afgelopen jaren als consultant geadviseerd en projecten begeleid op webgerelateerd gebied aan bedrijven in uiteenlopende branches zoals corporate finance, mode,  telecom, internetmarketing, online gaming en toerisme.

Contactgegevens

Studio 1D VOF
Dorpsstraat 19
9832PB Den Horn
+31(0) 50 551 53 23
+31(0) 627443036
studiodense AT gmail.com
Kvk 64700011
BTWnr NL174076630B01
Laatste berichten